top of page

Om oss

Athea Assistans, ett assistansbolag i tiden, där du som kund ges trygg och rättssäker personlig assistans utifrån dina behov och förutsättningar.

Vi som arbetar har lång erfarenhet inom området och arbetar utifrån de lagar och förordningar som gäller.

Hos oss får du som kund ett eget team med verksamhetschef och assistenter.

Tillsammans ser till att dina behov och önskemål tillgodoses.

Våra personliga assistenter, med dess olika kompetenser och med ett personligt engagemang är förutsättning för god assistans. Det är också vår personal som sprider våra värderingar vidare i samhället.

Våra medarbetare får kontinuerlig kompetensutbildning, så att alla känner sig säkra, trygga och stolta i det vardagliga arbetet. 

 

Låt oss på Athea Assistans, med hjälp av kompetent personal, göra din vardag trygg och säker utifrån dina önskemål.

Vill du bli kund hos Athea assistans?

Vi på Athea

Anser att trygghet  för kunder och personal är A och O i vår verksamhet. Löfte att du som kund erhåller och är delaktig i den assistans som du är berättigad till,  att lagar och förordningar följs, att det finns kompetent personal som också känner sig trygga i arbetet och i sin anställning. 

Kommunikationen vi för mellan dig som kund och mellan våra assistenter är också viktigt för oss. Detta för att vi skall kunna erbjuda dig som kund ett gott liv på dina egna villkor, och för att vi ska kunna erbjuda en trygg personlig utformad assistans av god kvalitet. Assistenterna som utför det viktiga arbetet är också kvalitet och goda arbetsvillkor centrala delar  i deras vardag.

Det personliga mötet är något vi värderar högt och vi anser att den sociala samvaron är viktig. Därför brukar vi anordna träffar där vi gör olika aktiviteter tillsammans, för att lära känna varandra och ha roligt tillsammans. Vi genomför aktiviteter beroende på säsong, ex på detta bowling, grillning, biobesök etc.

Du som är assistansberättigad. Låt oss, med hjälp av kompetent personal – göra din vardag trygg och säker på dina egna villkor, välkommen till oss på Athea Assistans. Likaså du som vill arbeta inom yrket personlig assistans, välkommen att bli en del av vårt team.

Our Mission
Athea_blomma_facebook.png

Kontakta oss

Du kan ringa till oss om något är oklart, eller om något oväntat händer.  Får du inte tag på oss direkt, ringer vi alltid upp. Du kan också skicka en e-post och vi återkopplar alltid när du tagit kontakt med oss. Varje fråga liten som stor är viktig och vi finns alltid till hands med stöttning.

 

Vid behov av juridisk hjälp i assistansfrågor så har vi en erfaren jurist i vår personalgrupp.

bottom of page