top of page

Bli kund

Boy%2520Sitting%2520on%2520Grass_edited_

Ett gott liv på dina egna villkor

Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg och säker i vardagen. Du får en verksamhetschef, som ansvarar för din assistans och som har en hög tillgänglighet och återkopplingsansvar.

När du har valt att bli kund hos oss och berättar det som är viktigt för dig, för att kunna leva livet som du vill, beskriver verksamhetschefen hur vi kan tillmötesgå dina önskemål. Denna kontakt är oerhörd viktigt för att vi skall kunna leverera en trygg och rättssäker assistans på dina egna villkor och med god kvalitet.

Det finns möjlighet för dig som kund att ha en person i assistentgruppen som har utökat ansvar för din assistans. Denna assistent är då din förlängda arm mellan dig, assistenter, god man, verksamhetschef och företaget. Det är givetvis du som kund, som väljer vilken form av kontakt du vill ha med oss på Athea.

​​

Ditt självbestämmande, din delaktighet och din integritet är viktiga delar för att din vardag ska bli så bra som möjligt. Vår passion i det dagliga arbete bygger kunskap, men också på respekt, närhet och tillit.

 

Vi på Athea Assistans vill att du som kund hos oss känner stolthet och trygghet över vårt uppdrag som assistansanordnare. 

Att välja Athea innebär:

 

  •  Du, som kund är delaktig och bestämmer hur din assistans ska utföras.

  •  Ett tryggt och rättssäkert arbete enligt gällande lagar och förordningar.

  •  Kontroll/ordning på beslut, ekonomi, redovisningen, IT-stöd och genomförandeplan.

  •  Ett genuint arbetsgivaransvar, ordning på lön, skatt och försäkring.

  •  Bra villkor för assistenter med kollektivavtal och kompetensutveckling.

  •  Personliga och nära kontakter med hög tillgänglighet dygnet runt.

Vill du bli kund?

Välj hur du vill bli kontaktad av oss här nedan.

Fyll i formuläret

så kontakta vi dig

Tack för ditt meddelande!

bottom of page